pühapäev, 29. aprill 2007

Eile kirjutatud

Tund aega tagasi saabus esmakordselt minu elus SMS vabariigi valitsuselt.
"Jääge koju, ärge alluge provokatsioonidele! EV Valitsus".
Et ükski kolmest inimesest, kellega rääkisin, sellist sõnumit ei saanud, tekib küsimus, kas ma kvalifitseerun kuidagi ohtlike isikute hulka.

Mis see siis nüüd on?
Mis hakkab juhtuma? Või ei juhtu siiski mitte midagi? Mis peakski juhtuma?
Möödunud ööpäeva jooksul toimunu on niivõrd kohutav, et eile hilisõhtul uudiseid vaadates tuli lausa pisar silma. Kuidas võivad olla inimesed niivõrd jubedad? Kus kohas ja kelle poolt on sellised jõledikud sigitatud? Kahe käega kirjutan alla presidendi keskpäevasele kõnele ja katsun edaspidistest kommentaaridest hoiduda.
Jumal tänatud, et Tallinnas ei ela. Tänasel päeval sinna linna küll nägu näidata ei julgeks. Aga kui Vene väed peaksid sisse tungima (mingi tõenäosus on ju ometi olemas, egas muidu kaitseväge ei peetaks), siis elame Vene piirile ohtlikult lähedal. Ei tea, kas tuleks Läände põgeneda? Loodetavasti ei saa selliseid asju iial toimuma, kuigi Vene valitsuse absurdne käitumine võib kaasa tuua ei tea mida. Venelane on etteaimamatu.
Samas ei tohiks kindlasti venelaste vastu viha üles õhutada. Need nõmedikud kurjategijad on vaid ühe rahvuse vähesed harimatutest ebarditest esindajad.
Sildid: Ühiskond

posted by Elina at 16:07

Kommentaare ei ole: