tag:blogger.com,1999:blog-3520415165436768239.post3489652295648631656..comments2024-03-27T22:04:55.609+02:00Comments on Siinpool silmapiiri: Andke nõu, kuidas teha hautistElina A.http://www.blogger.com/profile/12517067947745108095noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3520415165436768239.post-31436643656612708932008-05-20T20:45:00.000+03:002008-05-20T20:45:00.000+03:00Mina tegin eile nii, et praadisin lambaliha kõigep...Mina tegin eile nii, et praadisin lambaliha kõigepealt pannil üsna suures rasvas ja seejärel valasin kogu kupatuse suurde potti, panin vett ka sisse ja lisasin kartulid-kaalikad ning hoidsin pliidi peal madalal kuumusel. Lõpus lisasin kõrvitsat. Toit tuli igal juhul väga hea, lambaliha väga pehme ja mõnus. Enne hõõrusin lamba veel saumiksriga purustatud küüslaugu ja sibulaga sisse ning lasin marineerida. <BR/>Aga mis on hautamine ja kas nii tehakse hautist, ei tea endiselt.Elina A.https://www.blogger.com/profile/12517067947745108095noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3520415165436768239.post-88217879226221736232008-05-20T16:16:00.000+03:002008-05-20T16:16:00.000+03:00ei tea mis su hautisest sai :)minu jaoks tähendab ...ei tea mis su hautisest sai :)<BR/>minu jaoks tähendab hautis seda, et esteks, tükid on suuremad kui keeduühepajatoidu puhul ja teiseks, et vett on vähem ja et asi podiseb vaiksel tulel pliidil, mitte ahjus. ma ei tea nüüd, kui täpne selline lähenemine on. ja lambalihaga pole ma iial midagi teinud, seega ma juhtnööre anda ei oska (pealegi, ma eeldan, et sul on praeguseks hetkeks hautis ka söödud juba :) ), aga muidu, alustaks vist lihast ja siis lisaks küpsemise aja järjekorras köögivilju. nii vast saab :)Merlehttps://www.blogger.com/profile/01213258715219053373noreply@blogger.com